Sunteti aici: Rexfor Invest - Retelistica

Retelistica

Cablarea structurata reprezinta baza pe care este construita intreaga retea de calculatoare si telefonie a unei companii. O retea bine construita determina un grad scazut de probleme in cadrul retelei. Exista in momentul de fata solutii de retele fara fir (wireless) dar acestea nu ofera fiabilitatea, calitatea si viteza unei retele la standardele CAT5e sau CAT6.

Cu o experienta de 4 ani in realizarea lucrarilor de cablare structurata Rexfor Invest va poate asigura  proiectarea , realizarea si intretinerea unei  retele de voce si date bazata pe standardele Cat5e si Cat6.

Daca v-ati mutat intr-o cladire noua si nu stiti ce anume trebuie facut mai departe puteti apela la unul dintre tehnicienii nostri care va pot explica si indruma spre o proiectare cat mai eficienta a retelei in functie de necesarul viitor de calculatoare si telefoane al companiei.

Indiferent de bugetul de care dispuneti Rexfor Invest va alege solutia optima pentru realizarea retelei de cablare structurata asigurand garantie pentru buna fnctionare a retelei.


AVANTAJELE SI BENEFICIILE UNEI CABLARI STRUCTURATE

 • mutarea cu usurinta a angajatilor dintr-un colt in altul al cladirii fara alte investitii
 • trafic de date la viteza maxima
 • modificari de structura a retelei de date si voce extrem de simplu de efectuat
 • identificarea si remedierea problemelor de retea mult mai usor si intr-un timp foarte scurt
 • problemele de retea sunt foarte rare si de cele mai multe ori sunt izolate
 • fiabilitate care tinde spre 100%


Pentru realizarea contractului se executa 5 pasi :

 1. Vizualizare Locatie  In baza cererii de oferta pe care o primim, unul dintre tehnicienii nostri se deplaseaza la locatie pentru a intocmi documentatia proiectului:
  • - numar exact de porturi de retea
  • - planul sau schita locatiei
  • - pozitionare porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului
  • - stabilirea calitatii echipamentelor folosite ( clientul trebuie sa ne spuna ce tip de echipamente prefera LOW, MEDIUM sau TOP QUALITY)

 

 1. Realizare Deviz : In baza vizitei facute de tehnicianul nostru la locatia clientului se intocmeste un DEVIZ CABLARE STRUCTURATA  in care sunt specificate toate materialele folosite, costul pentru manopera, timpul de executie si termenele de plata.

 

 1. Modificare si Aprobare Deviz : In cazul in care clientul nu este de acord cu devizul, acesta este modificat astfel incat sa se incadreze in posibilitatile si bugetul clientului pentru realizarea lucrarii de cablare structurata..

 

 1. Semnare Contract : Odata aprobat devizul se semneaza un contract prin care sunt consimtite conditiile si termenele existente in deviz.

 

 1. Executare Lucrare de Cablare Structurata conform termenelor din contract.
Cumparaturi
Produse:
0
Total:
0.00 LEI
Contact
Stiri
Curs Valutar