Sunteti aici: Rexfor Invest - Reincarcari cartuse laser

Reincarcari cartuse laser

Reincarcari cartuse laserReincarcari cartuse HPReincarcari cartuse CANONReincarcari cartuse XEROXReincarcari cartuse LEXMARKReincarcari cartuse SAMSUNGReincarcari cartuse BROTHER

 

Reincarcari cartuse DELLReincarcari cartuse MINOLTA

 

reincarcare reincarcari reumplere refill cartus cartuse toner consumabile laser
Reincarcarea cartuselor pentru imprimante laser este o alternativa functionala ce nu trebuie neglijata. Aceasta constituie pentru client o modalitate de a face economii insemnate la bugetul destinat achizitionarii produselor de acest gen.

Reincarcarea cartusului nu altereaza calitatea de imprimare si nici modul de functionare a imprimantei, cartusul fiind reincarcat pentru acelasi numar de pagini ca si cel original.
Astfel, pentru un cartus similar ca performanta, pretul ajunge la 25% din valoarea unuia original, in acest pret asigurandu-se preluarea si livrarea cartuselor la sediul dvs., efectuarea probei de functionare si garantie pe durata de viata a cartusului.

Ocazional, pentru functionarea la parametri optimi, este necesara inlocuirea unor parti componente - cip sau cilindru, pretul acestora adaugandu-se la pretul reincarcarii.

Pentru preturi nu ezitati sa ne contactati.


Cumparaturi
Produse:
0
Total:
0.00 LEI
Contact
Stiri
Curs Valutar